Ανώτατο Δικαστήριο για Σκορδέλη και Σια: «Μείγμα εκδικητικότητας, μεγαλομανίας και κακίας»

Ανώτατο Δικαστήριο για Σκορδέλη και Σια: «Μείγμα εκδικητικότητας, μεγαλομανίας και κακίας»

Δύσκολα μπορεί να περάσει απαρατήρητο το αιτιολογικό της απόφαση για απόρριψη της έφεσης των καταδικασθέντων για τον φόνο του διευθύνοντος συμβούλου του Sigma, Άντη Χατζηκωστή.

Τα στελέχη του Ανωτάτου απέρριψε πανηγυρικά την έφεση των καταδικασθέντων, σχολιάζοντας με γλαφυρό τρόπο την πράξη των Έλενας Σκορδέλη, Τάσου Κρασοπούλ, Ανδρέα Γρηγορίου και Γρηγόρη Ξενοφώντος.

Σημειώνεται ανάμεσα σ΄ άλλα: «Αυτό το μείγμα εκδικητικότητας, μεγαλομανίας και κακίας οδηγεί –δυστυχώς- όπως ζωντανά αναδύεται από την πρωτόδικη απόφαση, στην πρώτη σύλληψη και σχεδιασμό του φοβερού αυτού εγκλήματος. Και εν τέλει στην εκτέλεση με την ανάληψη της υλοποίησης του αποτρόπαιου σχεδίου αφαίρεσης της ζωής του θύματος με εμπλοκή του Ανδρέα Γρηγορίου και του Φάνου Χατζηγεωργίου αρχικά και στη συνέχεια του Γρηγόρη Ξενοφώντος».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE