Τέσσερις συλλήψεις για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Τέσσερις συλλήψεις για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Τέσσερα άτομα συνελήφθηκαν σε σχέση με την επίθεση που έγινε σήμερα το πρωί στη συνοικία Μπεγιαζίτ της Κωνσταντινούπολης, κατά την οποία σκοτώθηκαν 12 άνθρωποι, εφτά αστυνομικοί και πέντε πολίτες.

Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε στους 12, όταν ένας πολίτης υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο. 

Οι συλληφθέντες είναι εκείνοι που ενοικίασαν το αυτοκίνητο, το οποίο πυροδοτήθηκε από απόσταση με τηλεχειριστήριο. Στο μεταξύ, το αστυνομικό όχημα και άλλα δύο πολιτικά οχήματα, τα οποία καταστράφηκαν από την επίθεση απομακρύνθηκαν ήδη από το χώρο. 

Μέχρι στιγμής καμιά οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη, ωστόσο ειδικοί επί της τρομοκρατίας εκτιμούν ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για ενέργεια του ΡΚΚ, ωστόσο δεν αποκλείουν πίσω από την επίθεση να βρίσκεται και το Ισλαμικό Κράτος. 
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν - «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

«Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν - «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

Ο Ντόναλντ Τραμπ επέμεινε κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ ότι τα χτυπήματα κατά του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν ήταν όχι απλά επιτυχημένα, αλλά «εξάλειψαν» το πρόγραμμα. Όσο για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν τόνισε ότι «πιστεύουμε ότι τελείωσε».

BEST OF TOTHEMAONLINE