Τραγικό - 83χρονος σκότωσε την σύζυγό του όταν του είπε πως θα τον εγκαταλείψει

Τραγικό - 83χρονος σκότωσε την σύζυγό του όταν του είπε πως θα τον εγκαταλείψει

Τώρα δηλώνει συντετριμμένος και μετανιωμένος για την πράξη του, τονίζοντας ότι «θόλωσε».

Με αίμα έβαψε τα χέρια του ένας ηλικιωμένος στη Θεσσαλονίκη ο οποίος δολοφόνησε την 71χρονη σύζυγό του, όταν εκείνη τον απείλησε πως θα τον εγκαταλείψει!

Ο 83χρονος στραγγάλισε την άτυχη γυναίκα έπειτα από καβγά που ξέσπασε μεταξύ τους, στο σπίτι στο οποίο διέμεναν, στην Χαριλάου και μετά την απολογία του στον ανακριτή, πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.

Απολογούμενος στις αρχές, ο ηλικιωμένος δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για την πράξη του, τονίζοντας ότι θόλωσε, όταν η σύζυγός του τού αποκάλυψε πως σκοπεύει να τον εγκαταλείψει. Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι ενήργησε εν βρασμώ ψυχής και μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. 

Οι ισχυρισμοί του, όμως, δεν έπεισαν τον ανακριτή και τον εισαγγελέα, που ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.


Πηγή:www.protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE