Δεν είναι πλάκα! Διαβάστε που θα γίνει η τελευταία εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη

Δεν είναι πλάκα! Διαβάστε που θα γίνει η τελευταία εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη

Η έκπληξη που επιφυλάσσει στο τελευταίο επεισόδιο του Show και Αβλαβές....

Βγαίνει εκτός Sigma και συγκεκριμένα σε πλατεία χωριού ο Λούης Πατσαλίδης γιο το φινάλε της χρονιάς, αποδεικνύοντας ότι δεν κωλώνει πουθενά. Και αφού το σλόγκαν του από την αρχή της σεζόν ήταν το «Χαμένος στο Τθερι» είπε να το κάνει πράξη!

Συγκεκριμένα όπως διαβάζουμε στην σελίδα της εκπομπής στο Facebook, η τελευταία εκπομπή θα γίνει στο Τσέρι.

Η είδηση έφερε πανικό τόσο στην περιοχή όσο και στους υπόλοιπους θαυμαστές της εκπομπής.

Η εκπομπή θα προβληθεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου και συγκεκριμένα στην Πλατεία του Τσερίου στις 9 το βράδυ, quest star της βραδιάς θα είναι ο δημοφιλής τραγουδιστής STAN. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE