ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαθητής δημοτικού προκάλεσε ηλεκτροπληξία στον δάσκαλο του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαθητής δημοτικού προκάλεσε ηλεκτροπληξία στον δάσκαλο του

Ένα πραγματικά ανήκουστο περιστατικό συνέβη στην επαρχία Λεμεσού την περασμένη Δευτέρα 6/6, με θύμα καθηγητή και θύτη τον μαθητή του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», μαθητής απέκοψε τα σύρματα Ηλεκτρονικού Υπολογιστή κλείνοντας τον διακόπτη και προτρέποντας τους συμμαθητές του να τον ανοίξουν. Για καλή τους τύχη τα υπόλοιπα παιδιά αρνήθηκαν να εισακούσουν στις προτροπές του.

Δυστυχώς όμως, ο ανυποψίαστος δάσκαλος όταν εισήρθε στην αίθουσα άνοιξε τον διακόπτη του υπολογιστή αγγίζοντας κατά λάθος στα κομμένα σύρματα. Ο δάσκαλος έπαθε ηλεκτροπληξία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική όπου διανυκτέρευσε για ένα βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δάσκαλοι και καθηγητές προβαίνουν σε σωρεία καταγγελιών στο Υπουργείο Παιδείας για παραβατικές συμπεριφορές μαθητών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στάρμερ: Ευχαριστεί τον ΠτΔ για στήριξη στην επαναρρύθμιση σχέσεων με την Ευρώπη

Στάρμερ: Ευχαριστεί τον ΠτΔ για στήριξη στην επαναρρύθμιση σχέσεων με την Ευρώπη

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για τη στήριξή του όσον αφορά την επαναρρύθμιση της σχέσης μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Ευρώπης αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πρωθυπουργικού Γραφείου στο Λονδίνο για τη συνάντηση των δυο ηγετών την Τετάρτη, στη βρετανική πρωτεύουσα.

BEST OF TOTHEMAONLINE