Η γραφειοκρατία «κόβει τα φτερά» της COBALT

Η γραφειοκρατία «κόβει τα φτερά» της COBALT

Η αεροπορική εταιρεία Cobalt θα πραγματοποιούσε πτήσεις από και προς Κύπρο από την 1η Ιουνίου, ωστόσο τα δίχτυα της γραφειοκρατίας εμποδίζουν την έναρξη πτήσεων της εταιρείας.

Μόλις λίγες μέρες έχουν περάσει από τότε που η Cobalt πραγματοποίησε το παρθενικό της ταξίδι. Και ενώ το επιβατικό κοινό ανέμενε με αγωνία την έναρξη των πτήσεων, τα αεροσκάφη της εταιρείας παραμένουν καθηλωμένα στο αεροδρόμιο Λάρνακας εδώ και 8 ημέρες, λόγω γραφειοκρατικών καθυστερήσεων.

Διαβάστε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE