ΚΟΣΜΟΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πατέρας ρίχνει από παράθυρο το παιδί του λόγω πυρκαγιάς - ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πατέρας ρίχνει από παράθυρο το παιδί του λόγω πυρκαγιάς - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας πατέρας πετάει το παιδί του από το παράθυρο. Η πράξη του όμως, είναι δικαιολογημένη, μιας και το έκανε προκειμένου να σώσει το παιδί του από τη φωτιά που έπιασε το σπίτι του.

Το κορίτσι πιάνουν -ευτυχώς- οι γείτονες που κρατούν σεντόνια για να το προστατέψουν από την πτώση. Όπως είπε ο πατέρας, όλα συνέβησαν όταν τόσο ο ίδιος όσο και το μικρό κορίτσι κοιμόντουσαν. Το περιστατικό έλαβε χώρο στη Κίνα. 

«Άκουσα κάποιον να φωνάζει «φωτιά» και αποφάσισα να ανέβω τις σκάλες κρατώντας μια βρεγμένη πετσέτα στο πρόσωπό μου. Όταν, όμως, άνοιξα την πόρτα του διαμερίσματός μου είδα ότι δεν μπορούσα να προχωρήσω από τις φλόγες», είπε περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που έζησε.

Έτσι αποφάσισε ότι η καλύτερη λύση ήταν να πηδήξει από το παράθυρο. Αφού, λοιπόν, πέταξε την κόρη του στη συνέχεια κατέβηκε και ο ίδιος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Daily Mail, η πυροσβεστική ανακοίνωσε πως η πυρκαγιά ξεκίνησε από το σαλόνι ενός διαμερίσματος οι ένοικοι του οποίου το χρησιμοποιούσαν σαν αποθήκη για ένα online κατάστημα. 

Οι πυροσβέστες, πάντως, συνεχάρησαν τον πατέρα του μικρού κοριτσιού για τη σκέψη και την αποφασιστικότητά του, η οποία οδήγησε στο να σωθούν χωρίς τελικά να τραυματιστούν τόσο ο ίδιος όσο και η κόρη του.

Star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top