Αντρας γρονθοκοπεί ανελέητα τη φίλη του και τη ρίχνει αιμόφυρτη στο έδαφος -BINTEO

Αντρας γρονθοκοπεί ανελέητα τη φίλη του και τη ρίχνει αιμόφυρτη στο έδαφος -BINTEO

Βίντεο που απεικονίζει τη βιαιότητα ενός μεγαλόσωμου άντρα είδε το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο τραβήχθηκε από ένα παράθυρο σε παρακείμενο κτίριο. Στην αρχή φαίνεται μια κοπέλα να λογομαχεί με το αγόρι της, και μάλιστα μετά τον χτυπάει στο πρόσωπο και στο στήθος.

Εκείνος αρχικά δεν αντιδρά όσο δέχεται τα χαστούκια από τη φίλη του. Και οι δύο φωνάζουν ο ένας στον άλλον, με την κοπέλα να λέει «τι πήγες και έκανες;», συνεχίζοντας να τον χτυπάει και να τον κλοτσάει στα πόδια.

Κάποια στιγμή το ζευγάρι αγκαλιάζεται και φαίνεται πως όλα τελειώνουν καλώς. «Σ' αγαπάω, χαζή», λέει εκείνος.   

Ωστόσο, κάτι στη λογομαχία τους αλλάζει άρδην το σκηνικό και εκείνος αρχίζει να τη γρονθοκοπεί με όλη του τη δύναμη, με αποτέλεσμα η κοπέλα να σωριαστεί αιμόφυρτη στον δρόμο. 

Μια περαστική προσπαθεί να σταματήσει τον άντρα, ωστόσο εκείνος την απωθεί και τραβά βίαια τη φίλη του από τα ρούχα για να τη σηκώσει. Μάλιστα, φαίνεται να κυνηγά τη γυναίκα που παρενέβη.   

Το βίντεο τελειώνει με τον άντρα να βάζει διά της βίας τη φίλη του μέσα στο αυτοκίνητο.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Εκατερίνενμπουργκ, στη Ρωσία.

iEfimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE