ΛΕΜΕΣΟΣ: Κάτι «βρωμούσε» στην υπόθεση με τον 45χρονο κουτσό ζητιάνο! Του πέρασαν χειροπέδες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κάτι «βρωμούσε» στην υπόθεση με τον 45χρονο κουτσό ζητιάνο! Του πέρασαν χειροπέδες

Στη σύλληψη 45χρονου προχώρησε την Τετάρτη 8/6 η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας μοτοσικλετιστής του Ουλαμού Προλήψεως Εγκλημάτων ενώ βρισκόταν σε περιπολία εντόπισε 45χρονο με γενειάδα να επαιτεί στην οδό Αθηνάς στη Λεμεσό.

 Ο γενειοφόρος άντρας με τη μαγκούρα (προφασιζόμενος πρόβλημα στο πόδι) στο χέρι ζητούσε ελεημοσύνη από τους περαστικούς, με τον Αστυνομικό να τον πλησιάζει για εξακρίβωση στοιχείων.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος Ρουμάνος βρισκόταν στο stop-list της Αστυνομίας καθώς είχε απελαθεί το 2015 από την Κύπρο, με τον ίδιο όπως φαίνεται να επιστρέφει και να εισέρχεται παράνομα( από τα κατεχόμενα ) στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια  για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου και παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και για το αδίκημα του απαγορευμένου μετανάστη και της επαιτείας και πλάνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE