Brexit: Χαμός με τις εγγραφές τελευταίας στιγμής - Ζητήθηκε παράταση της διορίας

Brexit: Χαμός με τις εγγραφές τελευταίας στιγμής - Ζητήθηκε παράταση της διορίας

Ο ιστότοπος διαδικτυακών εγγραφών έχει «κρασάρει» από χθες το βράδυ πριν από την εκπνοή της προθεσμίας τα μεσάνυκτα.

Η εκλογική επιτροπή της Βρετανίας ζήτησε σήμερα από την κυβέρνηση να παρατείνει την προθεσμία για την εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους για το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, για το Brexit καθώς ο ιστότοπος έχει «κρασάρει» από χθες το βράδυ πριν από την εκπνοή της προθεσμίας τα μεσάνυκτα.

«Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που ήθελα να εγγραφούν χθες το βράδυ και δεν μπόρεσαν», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εκλογικής επιτροπής.

«Η προθεσμία για την εγγραφή ορίζεται από νόμο και έχουμε ειδοποιήσει από σήμερα το πρωί την κυβέρνηση να εξετάσει τρόπους για την εισαγωγή νέου νόμου το συντομότερο δυνατόν. Θα υποστηρίξουμε οποαδήποτε τροποποίηση», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE