ΠτΔ: Εφικτή ακόμη η επίτευξη λύσης εντός 2016

ΠτΔ: Εφικτή ακόμη η επίτευξη λύσης εντός 2016

«Οι συζητήσεις μας θα είναι στοχευμένες, ώστε να έχουν αποτελέσματα, θα είναι πρακτικές και όχι θεωρητικές»

Η λύση εντός του 2016 είναι ακόμη εφικτή, δήλωσε ο ΠτΔ Νίκος Αναστασιάδης, σημειώνοντας ωστόσο ότι για να γίνει αυτό, θα πρέπει οι δυο πλευρές να συμμετάσχουν με σοβαρότητα και να υποβάλουν εποικοδομητικές προτάσεις για όλα τα εκκρεμούντα ζητήματα και να αποφύγουν ενέργειες οι οποίες θα θέσουν σε κίνδυνο την εμπιστοσύνη.

Σε ομιλία στους πρέσβεις των χωρών μελών της ΕΕ στη διάρκεια γεύματος με την ευκαιρία της λήξης της Ολλανδικής Προεδρίας, ο ΠτΔ ανέφερε ότι με βάση τη μεθοδολογία που συμφωνήθηκε χθες με τον Τ/κ ηγέτη , έχει την πεποίθηση ότι μεγαλύτερη πρόοδος μπορεί να επιτευχθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Αυτό, συνέχισε, οφείλεται στο γεγονός ότι αποφασίστηκε να εντατικοποιηθεί η διαδικασία με συναντήσεις δύο φορές την εβδομάδα και τη δημιουργία εννέα θεματικών ομάδων η κάθε μια εκ των οποίων θα συζητείται στη διάρκεια των συναντήσεων.

“Ως εκ τούτου, οι συζητήσεις μας θα είναι στοχευμένες, ώστε να έχουν αποτελέσματα, θα είναι πρακτικές και όχι θεωρητικές”, ανέφερε.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE