Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι των τηλεθεατών επανέρχεται ανανεωμένο στον Alpha Kύπρου

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι των τηλεθεατών επανέρχεται ανανεωμένο στον Alpha Kύπρου

Ίσως το τελευταίο των «μεγάλων» τηλεπαιχνιδιών, το απογευματινό Deal του ΑΝΤ1 με τον Χρήστο Φερεντίνο ήταν άκρως εθιστικό, κυρίως γιατί οι παίκτες ήταν κατά βάση σταθεροί κάθε μέρα και διαμορφωνόταν ένα δέσιμο μεταξύ τους αλλά και με το κοινό. Το τηλεπαιχνίδι από την νέα σεζόν επανέρχεται ανανεωμένο στον Alpha Κύπρου.

Το «Deal», το δημοφιλές παιχνίδι που μοιράζει από το 2001 εκατομμύρια, αλλά και μοναδικές στιγμές έντασης και αγωνίας σε 70 συνολικά χώρες έρχεται στον Alpha με παρουσιαστή και πάλι τον Χρήστο Φερεντίνο.

Το «Deal» που έγινε διεθνής επιτυχία, αγαπήθηκε από το κοινό και απέσπασε παγκοσμίως πολλά βραβεία, ακόμα και Emmy (!), καλεί παίκτες από την Ελλάδα και την Κύπρο να… «ντιλάρουν» και να κερδίσουν!

Ο Χρήστος Φερεντίνος από την καινούρια τηλεοπτική σεζόν θα υποδέχεται καθημερινά 22 παίκτες από την Ελλάδα και την Κύπρο που θα έρχονται αντιμέτωποι με την τύχη τους, αλλά και με τον «Τραπεζίτη»!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE