ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυνανίστηκε μέχρι... θανάτου και τον βρήκαν οι συνάδελφοί του

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυνανίστηκε μέχρι... θανάτου και τον βρήκαν οι συνάδελφοί του

Ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής από αυνανισμό είναι πολύ μικρός, ακόμα και για ασθενείς με καρδιακό νόσημα, επισημαίνουν οι ειδικοί.

Ένας εργαζόμενος σε αμερικάνικο νοσοκομείο, 48 ετών βρέθηκε νεκρός από τους συναδέλφους του, αφού νωρίτερα είχε αυτοϊκανοποιηθεί. 

Ο άτυχος άνδρας υπέστη καρδιακή προσβολή. Δίπλα του, στο πάτωμα ήταν ανοιχτός ο υπολογιστής του σε ιστοσελίδα με πορνό. Ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής από αυνανισμό είναι πολύ μικρός, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί ακόμα και για ασθενείς με καρδιακό νόσημα.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, ο Αμερικανός ήταν 48 ετών και εργαζόταν στο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης North Central Bronx Hospital.  

Έρευνα που διενήργησε το 2015 ο Γερμανός επιστήμονας Ντίτριχ Ρότενμπάχερ έδειξε πως,τρεις σε 536 συνολικά ασθενείς με καρδιακό πρόβλημα, υπέστησαν καρδιακή προσβολή μία ώρα αφότου αυνανίστηκαν.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE