O Περδίκης απαντά στο ThemaOnline για αιχμές Τορναρίτη: «Δεν είπα κανένα ψέμα - Ο ΔΗΣΥ πολέμησε μετά μανίας την 12η θέση στην επιτροπή οικονομικών»

O Περδίκης απαντά στο ThemaOnline για αιχμές Τορναρίτη: «Δεν είπα κανένα ψέμα - Ο ΔΗΣΥ πολέμησε μετά μανίας την 12η θέση στην επιτροπή οικονομικών»

Αιχμές κατά του Γιώργου Περδίκη άφησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο πρώτος εκστόμισε δημόσια ψέματα.

Αιτία για την αντιπαράθεση ήταν η συνεδρίαση για τον καταρτισμό των Επιτροπών της Βουλής.

Οργή Τορναρίτη για Περδίκη: «Έχεις εκστομίσει δημόσια ψέματα»

Απαντώντας στο ThemaOnline o κ. Περδίκης για τα όσα κος Τορναρίτης του καταλόγισε δήλωσε χαρακτηριστικά «Δεν είπα κανένα ψέμα ο ΔΗΣΥ πολέμησε μετα μανίας την 12η θέση στην Επιτροπή Οικονομικών και το πρωί και το απόγευμα».

Να διευκρινίσουμε ότι συμμετοχή στην Επιτροπή δικαιούνται 11 άτομα. Ο Γιώργος Περδίκης έμεινε αρχικά εκτός της εν λόγω επιτροπής αφού τα κομματα αποφάσισαν ότι η διαδικασία επιλογής συμμετοχής στις επιτροπές θα γινόταν με βάση την δύναμη των κομμάτων. Έτσι το κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών έμενε έξω από την Επιτροπή Οικονομικών, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Περδίκη.

Εν τέλει βρέθηκε συναινετική λύση αφού ο βουλευτής της Αλληλεγγύης Μιχάλης Γεωργάλλας προθυμοποιήθηκε να μοιραστεί  την θητεία στην επιτροπή με τον κ. Περδίκη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE