ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απογοήτευση από την πρόβλεψη για τον καιρό το Σαββατοκύριακο

Απογοήτευση από την πρόβλεψη για τον καιρό το Σαββατοκύριακο

Βροχερός θα είναι ο καιρός τις επόμενες ώρες στη Λευκωσία και τα ορεινά. Η θερμοκρασία σημειώσει σταδιακά άνοδο από τη Δευτέρα.

Αναλυτικά η πρόβλεψη για τον καιρό:

 Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα,  μετά τη διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης ή και αραιής ομίχλης,  ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος.   Αργότερα όμως,   νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα,  σε κάποιες περιοχές στα ορεινά,  στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά. 

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με  4  Μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά μέτριοι και παροδικά,   στα νότια και δυτικά παράλια,   μέχρι ισχυροί,   5  Μποφόρ.  

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά το απόγευμα,   στα νότια και νοτιοδυτικά,   μέχρι ταραγμένη.   Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους  30  βαθμούς στο εσωτερικό,  στους  27  στα δυτικά παράλια,  γύρω στους  28  στα υπόλοιπα παράλια και στους  21  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,   όμως τοπικά θα παρατηρείται χαμηλή νέφωση.   Τις αυγινές κυρίως ώρες δυνατό τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη.   Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά βορειοανατολικοί,  γενικά ασθενείς, 2  με  3  Μποφόρ αλλά αρχικά,  τοπικά στα παράλια,  μέχρι μέτριοι, 3  με  4  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους  18  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους  19  στα παράλια και στους  11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος,   αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις,  κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.   Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top