Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Μιχαλόπουλος

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Μιχαλόπουλος

Ο ηθοποιός Γιάννης Μιχαλόπουλος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών. O γνωστός ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΚΑΤ με σοβαρά προβλήματα υγείας. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 12.00 στο νεκροταφείο του Ζωγράφου.

Γεννημένος στην Αθήνα στις 22 Απριλίου του 1927 ο Γιάννης Μιχαλόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως εκφωνητής του ραδιοφώνου, αλλά στην πορεία τον κέρδισε η υποκριτική. Στον κινηματογράφο είχε εμφανιστεί, μεταξύ άλλων, στις ταινίες "Αχ αυτή η γυναίκα μου" "`Ανθρωπος για όλες τις δουλειές" και "Μια τρελή, τρελή σαραντάρα", ενώ στην τηλεόραση έπαιξε σε πολλές σειρές, με πιο γνωστή το "Ορκιστείτε παρακαλώ" της δεκαετίας του 1980, όπου είχε το ρόλο του δικαστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE