ΠΑΦΟΣ: Ισχυρίζεται ότι υπέγραφε χωρίς να γνωρίζει ο αδελφός του Φειδία Σαρίκα – Συνελήφθη για το κύκλωμα με τους αλλοδαπούς

ΠΑΦΟΣ: Ισχυρίζεται ότι υπέγραφε χωρίς να γνωρίζει ο αδελφός του Φειδία Σαρίκα – Συνελήφθη για το κύκλωμα με τους αλλοδαπούς

Έξι πρόσωπα για την παράνομη εργοδότηση αλλοδαπών οδηγήθηκαν το πρωί του Σαββάτου, (11/6), ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Ανάμεσα στους έξι συλληφθέντες είναι ένα γιατρός και ο κοινοτάρχης της ενορίας Αποστόλου Παύλου, ο οποίος είναι ο 56χρονος αδελφός τους πρώην Βουλευτή της ΕΔΕΚ, Φειδία Σαρίκα, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή, 10/6.

Σύμφωνα με μαρτυρία που κατέχει η Αστυνομία, ο κοινοτάρχης της Ενορίας Αποστόλου Παύλου φέρεται σε δύο περιπτώσεις να πιστοποίησε το γνήσιο της υπογραφής εγγράφων που προσκομίστηκαν ενώπιον του για υποθέσεις οικιακών βοηθών χωρίς, σύμφωνα με την Αστυνομία, να είναι παρόντες οι άμεσα ενδιαφερόμενοι αλλοδαποί.

Ο κοινοτάρχης ανακρινόμενος ανέφερε ότι υπέγραφε χωρίς να γνωρίζει ότι δεν ήταν ενήμεροι οι εμπλεκόμενοι. Εναντίον του θα ζητηθεί τριήμερο διάταγμα κράτησης και για τους άλλους 5 συλληφθέντες  πέντε ημέρες. 

Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη ενόσω γράφοντας αυτές οι γραμμές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε κοινοτάρχη, αδελφό πρώην Βουλευτή για το κύκλωμα παράνομης εργοδότηση αλλοδαπών

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE