Υπόθεση βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία στην Αγία Νάπα

Υπόθεση βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία στην Αγία Νάπα

Επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς και ανησυχίας, εξετάζει η Αστυνομία στην Αγία Νάπα.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι “καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 41χρονο ότι γύρω στις 4 τα ξημερώματα χθες, ενώ οδηγούσε το μοτοποδήλατό του στην Αγία Νάπα, δέχθηκε επίθεση από δύο πρόσωπα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί σοβαρά και το μοτοποδήλατό του να υποστεί σοβαρές ζημιές”.

Ο 41χρονος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα ρινικού οστού, αιμάτωμα και μώλωπα στο αριστερό μάτι και πρήξιμο στα χείλη, τη μύτη και το δεξιό αστράγαλο.

Σχετικά με την εν λόγω υπόθεση συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 46χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων ενώ το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE