LIFESTYLE

Σε τραγική κατάσταση ο Χάρυ Κλυνν από την απώλεια του γιου του!

Σε τραγική κατάσταση ο Χάρυ Κλυνν από την απώλεια του γιου του!

Τον αγαπημένο γιο του Νικόλα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Παρασκευής (10/06) με δάκρυα στα μάτια ο Χάρρυ Κλυνν.

Ο σατιρικός ηθοποιός, που τα τελευταία δύο χρόνια απέχει από την καλλιτεχνική δράση αφού βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι εξαιτίας σοβαρών αναπνευστικών προβλημάτων, ήταν συντετριμμένος, σκιά του παλιού εαυτού του.

Ο λογισμός του έμοιαζε να τρέχει στα παλιά, στα χρόνια τα ωραία, της ανεμελιάς και των σκανταλιών του πρωτότοκου γιου του. Ο Αποστόλης και η Κορίνα Τριανταφυλλίδη, που ζουν στο Λονδίνο, ήταν επίσης εκεί, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου, για το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο τους αδελφό τους, κρατώντας σφιχτά το χέρι της μητέρας τους Χαρίκλειας .

Η Μαρίνα Δανέζη, η τελευταία σύντροφος του γνωστού σκηνοθέτη, υποβασταζόμενη από αγαπημένα της πρόσωπα, δεχόταν τα συλληπτήρια του κόσμου. Η πρώην σύζυγος του Νίκου Τριανταφυλλίδη, η τραγουδίστρια Sunny Μπαλτζή, κατέφθασε στο νεκροταφείο με την κόρη τους, τη δεκατριάχρονη Λώρα, αλλά και τον νονό της μικρής, τον ηθοποιό Ρένο Χαραλαμπίδη, που προσπαθούσε να συμπαρασταθεί και στις δύο.

xary klyn-khdeia (1)

Λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι το Κοιμητήριο Ζωγράφου είχε γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο. Τα δεκάδες παραταγμένα στέφανα σχημάτιζαν ένα μακρύ ποτάμι από λευκά λουλούδια, με συλλυπητήρια γραμμένα, όπως αυτό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του Λάκη Λαζόπουλου αλλά και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (η αγαπημένη του ομάδα, για την οποία ετοίμαζε ένα ντοκιμαντέρ), της Μαίρης Χρονοπούλου, του ζεύγος Σεφερλή, του Δήμου Καλαμαριάς.

Στο τελευταίο «αντίο» έδωσαν το «παρών» οι Νίκος Ξυδάκης (πρώην αναπλ. υπουργός Πολιτισμού και νυν Εξωτερικών Υποθέσεων), Μανώλης Μητσιάς, Πέτρος Τατσόπουλος, Θανάσης Χειμωνάς, Γιώργος Μαργαρίτης, Κώστας Λαζόπουλος, Κατερίνα Γιουλάκη και Φαίδων Γεωργίτσης.

Από YouWeekly.gr 

 

  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Κολοσσίου, εντοπίστηκε 58χρονος τα ξημερώματα σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top