ΠΑΦΟΣ: «Μέσα» ο 25χρονος για απόπειρα βιασμού – Αναζητείται και ο συνεργός του

ΠΑΦΟΣ: «Μέσα» ο 25χρονος για απόπειρα βιασμού – Αναζητείται και ο συνεργός του

Για την υπόθεση η Αστυνομία αναζητά και δεύτερο πρόσωπο.

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 25χρονου από τη Γεωργία, που έχει συλληφθεί ως ύποπτος τα ξημερώματα της Κυριακής (12/06) βάσει δικαστικού εντάλματος,  για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής, με σκοπό τη συνουσία, βιασμού, απόπειρας βιασμού και άσεμνης επίθεσης.

Η καταγγελία έγινε από 21χρονη Βρετανίδα, η οποία ανέφερε πως δέχτηκε σε δύο περιπτώσεις άσεμνη επίθεση, με σκοπό τη συνουσία αλλά και βιασμό, από δύο πρόσωπα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Ανακρινόμενος ο 25χρονος έδωσε στην Αστυνομία διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Από \ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.