ΛΕΜΕΣΟΣ: «Κτύπησαν φλέβα» οι διαρρήκτες – Βρήκαν το χρηματοκιβώτιο και έκαναν γερή μπάζα από χρυσαφικά

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Κτύπησαν φλέβα» οι διαρρήκτες –  Βρήκαν το χρηματοκιβώτιο και έκαναν γερή μπάζα από χρυσαφικά

«Κτύπησαν φλέβα» οι άγνωστοι που διέρρηξαν το απόγευμα προς βραδύ του Σαββάτου (11/06) κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε το βράδυ του Σαββάτου (11/06) από Ρώσο μόνιμο κάτοικο Κύπρου πως μεταξύ των ωρών 16:00 μέχρι τις 21:30 το βράδυ της ίδιας ημέρας, άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του.

Οι δράστες είχαν βάλει στόχο την συγκεκριμένη κατοικία και έδρασαν την στιγμή που ο ιδιοκτήτης απουσίαζε.

Όπως μας αναφέρθηκε, μπήκαν στην κατοικία και έκλεψαν από το χρηματοκιβώτιο επώνυμα ακριβά ρολόγια καθώς και χρυσαφικά.

Σύμφωνα με τον Ρώσο, η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE