ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανταπαντά στο ΓΓ ΑΚΕΛ για ΓεΣΥ ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος

Ανταπαντά στο ΓΓ ΑΚΕΛ για ΓεΣΥ ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος

O Αν. Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναφέρει ότι «ο λαός που παρακολουθεί όλους μας έχει και μνήμη και κρίση για να εξάγει τα συμπεράσματα του».

Το ΑΚΕΛ και ο Γενικός του Γραμματέας εξαπολύουν μύδρους κατά της Κυβέρνησης για τα θέματα της Υγείας αλλά εσκεμμένα δεν απαντούν στο βασικό ερώτημα που είναι τι έπραξαν κατά τη δεκαετή παρουσία τους στην Κυβέρνηση μεταξύ 2003 και 2013 είτε συνεργαζόμενοι με το ΔΗΚΟ είτε ως αυτόνομη Κυβέρνηση, και έχοντας ως επικεφαλής στο Υπουργείο Υγείας στελέχη του ΑΚΕΛ, για την εφαρμογή του ΓΕΣΥ, αναφέρει σε γραπτή απάντηση του ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος στον Αντρο Κυπριανού.

Ο κ. Κυπριανού, νωρίτερα την Κυριακή (12/06) σε δηλώσεις του ανέφερε ότι “χρειάζεται πολύ θράσος, ειλικρινά, να λέγεται αυτή η άποψη από την πλευρά της κυβέρνησης”, απαντώντας στον Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο για το θέμα του ΓΕΣΥ.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει περαιτέρω ως απάντηση στον κ. Κυπριανού ότι “ο ΓΓ του ΑΚΕΛ επικαλείται τάχα απόφαση του Δεκέμβρη του 2012 για να προχωρήσει το ΓΕΣΥ, δηλαδή όταν η Κυβέρνηση Χριστόφια – ΑΚΕΛ αποχωρούσε από την εξουσία, υπό το βάρος της οικονομικής καταστροφής που προκάλεσε, με την Κύπρο να διαθέτει μόλις 200 τόσα εκ. ευρώ ρευστά διαθέσιμα, με τη χώρα εκτός αγορών και χωρίς κανένα πρόγραμμα στήριξης για να μπορεί να χρηματοδοτήσει την εφαρμογή του”.

Όλα τα άλλα, προσθέτει, είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.

Τέλος, ο Αν. Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναφέρει ότι «ο λαός που παρακολουθεί όλους μας έχει και μνήμη και κρίση για να εξάγει τα συμπεράσματα του».

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top