ΚΥΠΡΟΣ: Γονείς έκαναν δώρο σε δασκάλα μέχρι και τσάντα Louis Vuitton

ΚΥΠΡΟΣ: Γονείς έκαναν δώρο σε δασκάλα μέχρι και τσάντα Louis Vuitton

Πανάκριβα δωρά επιλέγουν οι γονείς μαθητών για να ευχαριστήσουν τους δάσκαλους των παιδιών τους.

Όπως δημοσιεύει τη Δευτέρα (13/06) η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», γονείς επιλέγουν να κάνουν πανάκριβα δώρα στους εκπαιδευτικούς των παιδιών τους, ώστε να τους ευχαριστήσουν για την «εκπαίδευση που παρείχαν στα τεκνά τους».

Φυσικά, το φαινόμενο αυτό δεν είναι καινούργιο καθώς εδώ και αρκετά χρόνια οι γονείς συνήθιζαν να δίνουν κάτι μικρό στους δάσκαλους ως πράξη εκτίμησης. Το φαινόμενο όμως έχει ξεφύγει τα τελευταία χρόνια καθώς οι γονείς πλέον κάνουν πανάκριβα δώρα σε δασκάλους. Μάλιστα στις πλείστες των περιπτώσεων οι εκπαιδευτικοί δεν χρειάζονται καν να αγοράσουν ρούχα ή τσάντες!

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μαθητή δημοτικού, του οποίου οι γονείς του έκαναν δώρο στη δασκάλα μια τσάντα Louis Vuitton. Ενώ σε άλλες περιπτώσεις, τα δώρα είναι πουκάμισα, κόσμημα, μανικετόκουμπα, αρώματα κτλ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το φαινόμενο αυτό παρατηρείται κυρίως σε σχολεία αστικών περιοχών.

Άλλη περίπτωση είναι πως ορισμένοι γονείς αναλαμβάνουν να μαζεύουν χρήματα από όλους τους γονείς, για να τα δώσουν στον εκπαιδευτικό ως δώρο. Μάλιστα αρκετοί είναι οι γονείς που δεν μπορούν να ανταποκριθούν καθώς δεν είχαν την οικονομική ευχέρεια να συνεισφέρουν.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE