Λούης Πατσαλίδης: Ιδού οι λόγοι που τον αναγκάζουν να φύγει από το Σιγμα!

Λούης Πατσαλίδης: Ιδού οι λόγοι που τον αναγκάζουν να φύγει από το Σιγμα!

Οι φήμες θέλουν τον Λούη να αλλάζει τηλεοπτική στέγη και να την κάνει για Αρχάγγελο...

Σύμφωνα με τον Μαρίνο Νομικό, στη στήλη του στο περιοδικό Tv Μανία, ο λόγος της «μετακόμισής» του είναι η δυσαρέσκειά του με το Σίγμα, που βρίσκεται σε συζητήσεις με έτερο κωμικό για σατιρική εκπομπή πριν το δελτίο ειδήσεων.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Μένουμε στο Σίγμα… εμείς δηλαδή γιατί, όπως ακούγεται, ο Λούης Πατσαλίδης και η ομάδα του σκέφτονται να την κάνουν γι’ άλλες πορτοκαλιές. Το κλίμα ευφορίας και τις σαμπάνιες της “πιο πετυχημένης σατιρικής εκπομπής της κυπριακής TV” αντικατέστησε η γκρίνια για την αλλαγή μέρας και ώρας (όπου απώλεσε σχεδόν το μισό κοινό της), αλλά και η δυσαρέσκεια του παρουσιαστή με την κίνηση του καναλιού να συζητάει με έτερο κωμικό (και βασικό ανταγωνιστή του Λούη στον μικρό κύκλο του stand up comedy) για σατιρική εκπομπή πριν το δελτίο.

Το τελευταίο ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και δικαιολογημένα εδώ που τα λέμε – το Show& Αβλαβές ήταν η μοναδική εκπομπή που ξελάσπωνε οικονομικά το Σίγμα πριν την έλευση του X-Factor, με συνέπεια ολόκληρη η ομάδα να σκέφτεται σοβαρά ν’ ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με άλλα κανάλια.  Σοβαρά τώρα, κι άλλος αυτοπυροβολισμός στο πόδι;».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE