Καιρός: Μικρή πτώση στη θερμοκρασία και μετά άνοδος

Καιρός: Μικρή πτώση στη θερμοκρασία και μετά άνοδος

Σήμερα Τρίτη 14/6, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις στην μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα, οι οποίες τοπικά δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

 Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί και τοπικά το απόγευμα μέχρι νοτιοδυτικοί,   ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με  4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 30 στα παράλια και στους  25  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί,  ασθενείς και παροδικά μέτριοι, 3  με  4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά παράλια λίγο ταραγμένη,  αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους  20  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους  16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,   αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE