Καιρός: Μικρή πτώση στη θερμοκρασία και μετά άνοδος

Καιρός: Μικρή πτώση στη θερμοκρασία και μετά άνοδος

Σήμερα Τρίτη 14/6, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις στην μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα, οι οποίες τοπικά δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

 Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί και τοπικά το απόγευμα μέχρι νοτιοδυτικοί,   ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με  4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 30 στα παράλια και στους  25  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί,  ασθενείς και παροδικά μέτριοι, 3  με  4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά παράλια λίγο ταραγμένη,  αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους  20  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους  16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,   αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE