Τραγωδία: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι που νόσησε με Γρίπη Α - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Μακάριου Νοσοκομείου
Τραγωδία με τετράχρονο κοριτσάκι που νοσηλευόταν με γρίπη Α στο Μακάρειο Νοσοκομείο και απεβίωσε σήμερα το μεσημέρι.

Η εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου της Ελλάδας μπορεί να εγκριθεί στο συμβούλιο των Υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης την Πέμπτη, στο Λουξεμβούργο, δήλωσε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ), Κλάους Ρέγκλινγκ.
"Η συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση είναι και πάλι παραγωγική. `Οταν συνεδριάσει το Eurogroup, νομίζω ότι υπάρχουν καλές πιθανότητες να ληφθεί μια απόφαση για την επόμενη εκταμίευση", επεσήμανε ο Ρέγκλινγκ, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Euronews.
Την περασμένη εβδομάδα το Euro Working Group έδωσε το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης των 7,5 δισεκατομμυρίων ευρώ ως την 20η Ιουνίου.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




