Αυτό είναι το νεό πρόσωπο του Σιγμα! Αρχίζει εκπομπή από Ιούλιο!

Αυτό είναι το νεό πρόσωπο του Σιγμα! Αρχίζει εκπομπή από Ιούλιο!

Ακόμα ένα project έχει στα σκαριά το κανάλι του Παρισσινού, το οποίο βιάζεται να θέσει σε εφαρμογή...

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν φτάσει στο ThemaOnline το κανάλι του Παρισσινού έχει στα σκαριά σατιτρική εκπομπή, η οποία θα αρχίσει από τον ερχόμενο μήνα, δηλαδή από τον Ιούλιο του 2016.

Στο τιμόνι της εκπομπής θα είναι ο Κώστας Πρίγκιπας. Ο γνωστός κωμικός και ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία της Κύπρου αναμένεται να αναλάβει την ενίσχυση της ψυχαγωγικής ζώνης του καναλιού. Προς το παρόν θα απολαύσουμε από τους τηλεοπτικούς δέκτες της τηλεόρασης Σιγμα 16 επεισόδια, τα οποία αναμένεται να κάνουν πιο δροσερές και ευχάριστες τις καλοκαιρινές μας νύχτες.

Τα επεισόδια της σατιρικής εκπομπής θα είναι στο σύνολό τους 16, και αν όλα πάνε καλά (σε νούμερα πάντα ομιλούντες), με τη νέα σεζόν θα πάρει το πράσινο φως για ενσωμάτωση στο πρόγραμμα του καναλιού.

Και εδώ έρχεται να δέσει το γλυκό και να επαληθευτούν οι φήμες που θέλουν τον Λούη Πατσαλίδη να εγκαταλείπει το Σιγμα και ένας από τους λόγους να είναι η επαφή των ιθύνοντων του σταθμού με άτομο που κάνει εκπομπές με την ίδια θεματική με αυτήν του παρουσιαστή του πετυχημένου «Show και Αβλαβές». 

Λούης Πατσαλίδης: Ιδού οι λόγοι που τον αναγκάζουν να φύγει από το Σιγμα!

Διαβάστε επίσης: Λούης Πατσαλίδης: Ιδού οι λόγοι που τον αναγκάζουν να φύγει από το Σιγμα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE