Κάνει box και κολάζει η Κύπρια επώνυμη!

Κάνει box και κολάζει η Κύπρια επώνυμη!

Και για να ακριβολογούμε, απέναντί της δεν έχει σάκο του box, αλλά νεαρό άντρα...

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου βρήκε τη δική της μέθοδο εκγύμνασης, στην οποία επιδίδεται κάθε πρωί και δεν έιναι άλλο από το box. Βλέποντάς τη να κάνει την πρωινή της προπόνηση, διαπιστώνει κάποιος πόσο πολύ της αρέσει το box. 

Όπως έγραψε και στη λεζάντα «Boxing is real easy. Life is much harder.», θέλοντας να αποδείξει ότι όχι μόνο «το χει» στο boxing, αλλά έχει μάθει να παλεύει στη ζωή της. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

Αν υπάρχει και θετική ανταπόκριση από πλευράς του κ. Τατάρ για να γίνει  κοινή συνάντηση μας με την κα Ολγκίν, είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE