INDEPENDENT: Η Κύπρος πρέπει να ανησυχεί για το Brexit! - ΠΙΝΑΚΑΣ

INDEPENDENT: Η Κύπρος πρέπει να ανησυχεί για το Brexit! - ΠΙΝΑΚΑΣ

Η Κύπρος, η Μάλτα και η Ιρλανδία, δεν πρέπει να νοιώθουν καθόλου άνετα με το Brexit, καθώς θα επηρεαστούν περισσότερο από άλλα κράτη.

Αυτό σημειώνεται ευθαρσώς σε δημοσίευμα του INDEPENDENT. «Η Ιρλανδία, η Μάλτα και η Κύπρος, τρία κράτη με πολύ στενούς δεσμούς με το Ηνωμένο Βασίλεια, θα επηρεαστούν βαθιά αν το Ηνωμένο Βασίλειο αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με το Euractiv.com» αναφέρεται στην πρόταξη του σχετικού ρεπορτάζ, στο οποίο γίνεται αναφορά και σε ειδικό δείκτη του S&P που φανερώνει πόσο σημαντική είναι η σχέση ορισμένων χωρών.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE