LIFESTYLE

«Η δεξιά πλευρά της Μίνας Αρναούτη είναι σίδερα και μοσχεύματα!»! Την ετοιμάζουν για 6ο χειρουργείο!

«Η δεξιά πλευρά της Μίνας Αρναούτη είναι σίδερα και μοσχεύματα!»! Την ετοιμάζουν για 6ο χειρουργείο!

Η συνεπιβάτης στο μοιραίο τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης δίνει την δική της μάχη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας της Μίνας Αρναούτη. Την επόμενη εβδομάδα θα μπει στο χειρουργείο για έκτη επέμβαση.

Έχουν περάσει μόλις τρία εικοσιτετράωρα από την τελευταία επέμβαση που υπεβλήθη η 30χρονη κοπέλα και είναι η πέμπτη κατά σειρά επέμβαση, που έχει υποβληθεί τους τελευταίους πέντε μήνες, όπου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο... Σε μία εβδομάδα θα κάνει και έκτη επέμβαση και θα γίνει στο δεξί της χέρι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Με το Καλημέρα» που παρουσιάζει η Χριστίνα Λαμπίρη!

Η Μίνα Αρναούτη την περασμένη Παρασκευή υποβλήθη σε ακόμα ένα δύσκολό χειρουργείο, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή. Παραμένει στον Ευαγγελισμό και έβαλε μόσχευμα 11 εκατοστών στη δεξιά πλευρά της. Σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη που μίλησε με γιατρούς: «Είναι, φαντάσου, ένα μπαστούνι του γκολφ σε 11 εκατοστά, το οποίο έχει τρύπες και εκεί βάζεις μόσχευμα από την δική της πλευρά, την αριστερή, που είναι η καλή της. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τη δεξιά πλευρά, το χέρι βίδες, τα πόδια βίδες και έβαλε το μόσχευμα στην περιοχή της λεκάνης. Δίνει τη μάχη του, δεν μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι γιατροί λένε ότι πάει καλύτερα και θα μείνει τουλάχιστον άλλο ένα με ενάμιση μήνα στον Ευαγγελισμό. Δεν υπάρχει δεξιά πλευρά, είναι σίδερα-μοσχέυματα, σίδερα-μοσχεύματα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top