Hot ηθοποιός του Μπρουσκο πήγε στην παραλία με τον θαυματουργό της ανανά!

Hot ηθοποιός του Μπρουσκο πήγε στην παραλία με τον θαυματουργό της ανανά!

Είδαμε να παίρνουν καρπούζια, σάντουιτς, σταφύλια, αλλά... pineapple τα οποία έχουν μαγικές ιδιότητες ποτέ...

Η Ελένη Βαϊτσου πρωτοτύπησε και πάλιν, μιας και την Τετάρτη (15/6) πήγε παραλία και μαζί της δεν είχε ούτε φίλους, ούτε κολλητές, παραμόνο τον ανανά της. 

Η πρωταγωνίστρια του Μπρουσκο όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της στο instagram «A pineapple a day keeps the worries away!», θέλοντας να μας επισημάνε ότι για την ίδια ο ανανάς δρα ευεργετικά, μιας και διώχνει μακριά της έννοιες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE