Hot ηθοποιός του Μπρουσκο πήγε στην παραλία με τον θαυματουργό της ανανά!

Hot ηθοποιός του Μπρουσκο πήγε στην παραλία με τον θαυματουργό της ανανά!

Είδαμε να παίρνουν καρπούζια, σάντουιτς, σταφύλια, αλλά... pineapple τα οποία έχουν μαγικές ιδιότητες ποτέ...

Η Ελένη Βαϊτσου πρωτοτύπησε και πάλιν, μιας και την Τετάρτη (15/6) πήγε παραλία και μαζί της δεν είχε ούτε φίλους, ούτε κολλητές, παραμόνο τον ανανά της. 

Η πρωταγωνίστρια του Μπρουσκο όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της στο instagram «A pineapple a day keeps the worries away!», θέλοντας να μας επισημάνε ότι για την ίδια ο ανανάς δρα ευεργετικά, μιας και διώχνει μακριά της έννοιες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.