Κύπριος επώνυμος: «Δεν υπήρξα το τρίτο πρόσωπο στο γάμο Πάριου - Αλιμπέρτη»

Κύπριος επώνυμος: «Δεν υπήρξα το τρίτο πρόσωπο στο γάμο Πάριου - Αλιμπέρτη»

Διαψεύδει τις φήμες και εξηγεί πως ο χρόνος έδειξε ότι οι κακεντρέχειες προς το άτομό του ήταν ακόμα ένα ψέμα...

Γνωστός τραγουδιστής μιλά για τις κακεντρεχείς φήμες ότι ήταν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του Γιάννη Πάριου  με την Σοφία Αλιμπέρτη.

Ο Γιώργος Δούκας, ο τραγουδιστής απο τη Λάρνακα σε συνέντευξή του σε καθημερινή εφημερίδα είπε μεταξύ άλλων και για τη σχέση του με τη Σοφία Αλιμπέρτη «Καταρχάς η φήμη πως υπήρξα το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του Γιάννη Πάριου με τη Σοφία Αλιμπέρτη και χώρισαν ήταν ένα τεράστιο ψέμα. Φίλος ήμουν με τη Σοφία και το απέδειξε ο χρόνος ότι τίποτα δεν υπήρξε μεταξύ μας...»!

 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE