Δίνει στον Οδυσσέα πλήρη πρόσβαση στα περιουσιακά του στοιχεία το ζεύγος Πυρίλλη! – ΕΓΓΡΑΦΑ

Δίνει στον Οδυσσέα πλήρη πρόσβαση στα περιουσιακά του στοιχεία το ζεύγος Πυρίλλη! – ΕΓΓΡΑΦΑ

Άμεση αντίδραση από τον Θεόδωρο Πυρίλλη μετά την επαναφορά θεμάτων που αφορούν τον ίδιο και τον Δήμο του.

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου και η σύζυγός έκαναν πληρεξούσιο στον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας Οδυσσέα Μιχαηλίδη, προκειμένου ο τελευταίος να έχει πλήρη πρόσβαση στους οικονομικούς τους λογαριασμούς και σε όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος που μιλούσε για τη σχετική του κίνηση στην μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ με τον Πάρη Ποταμίτη, ανέφερε στο ThemaOnline πως σύντομα θα κάνει πληρεξούσιο και ο γιός του (σημ. μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό).

Στα πληρεξούσια που δίδονται στη δημοσιότητα από τον κ. Πυρίλλη σημειώνονται μεταξύ άλλων πως ο Γενικό Ελεγκτής «μπορεί να προβαίνει σε έρευνα σε οποιοδήποτε Κτηματολόγιο στην Κύπρο ή και στο εξωτερικό για να διαπιστώσει την ύπαρξη οποιασδήποτε ακίνητης περιουσίας επ ονόματί μου ή και οποιουδήποτε εμπράγματος δικαιώματος». Σε άλλο σημείο αναφέρεται ότι ο κ. Μιχαηλίδης «μπορεί να ζητά από οποιαδήποτε Τράπεζα στην Κύπρο ή στο εξωτερικό οποιαδήποτε πληροφορία αναφορικά με τους λογαριασμούς μου και να του δίνονται αντίγραφα ή και καταστάσεις λογαριασμού».

Είναι φανερό πως με αυτή την κίνηση ο κ. Πυρίλλης θέλει να δηλώσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν έχει να φοβηθεί οτιδήποτε και πως είναι στη διάθεση των Αρχών για πλήρη έλεγχο των περιουσιακών του στοιχείων.

Διαβάστε επίσης: ΡΙΚ: «Δωρεάν κρουαζιέρα θα σε πάω» - Πράγματα και θαύματα εντόπισε ο Ελεγκτής

Διαβάστε επίσης: Δίνει στον Οδυσσέα πλήρη πρόσβαση στα περιουσιακά του στοιχεία το ζεύγος Πυρίλλη! – ΕΓΓΡΑΦΑ

Διαβάστε επίσης: Ο Οδυσσέας βάζει χέρι στον Κουτσοκούμνη – «Η ΚΟΠ έχει την ευχέρεια»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Αισθήματα οργής, αναστάτωσης, αγανάκτησης και βαθιάς απογοήτευσης, διακατέχουν πιστούς της Πάφου, αφού οι ίδιοι οι Ιεράρχες, όπως λένε, καταπατούν τα όσα ευαγγελίζονται, περί συγχώρεσης του μετανοούντος και αγάπης προς το συνάνθρωπο. Το πιο πάνω περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται πολίτες της πόλης, από την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τον Μ.Π. Τυχικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE