«Θαύμα» στη Λεμεσό: «Ο κουτσός» ζητιάνος περπάτησε!

«Θαύμα» στη Λεμεσό: «Ο κουτσός» ζητιάνος περπάτησε!

Eίναι κάποιοι συνανθρώποι μας που όντως χρειάζονται βοήθεια αφού έχουν πραγματικό πρόβλημα υγείας, είναι όμως και αυτοί οι τσαρλατάνοι που στόχο έχουν να ξεγελάσουν το κοινό. Μια τέτοια περίπτωση και αυτή του 36χρονου στη Λεμεσό.

Γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 15/6 μοτοσικλετιστής του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος Λεμεσού, εντόπισε στη συμβολή των οδών Αγίας Ζώνης και Γ. Ζαλοκώστα στη Λεμεσό, ένα πρόσωπο να προτάσσει το χέρι του και να ζητά ελεημοσύνη από διερχόμενους οδηγούς οχημάτων και πεζούς, παριστάνοντας τον κουτσό.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 36χρονο Ρουμάνο, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να αναφέρει τον μόνιμο τόπο διαμονής του.

Ακολούθως, συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το «θαύμα» έγινε όταν οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού για να κατηγορηθεί γραπτώς, όταν και ο 36χρονος Ρουμάνος ζητιάνος, περπατούσε κανονικά.

 Στην κατοχή του εντοπίστηκε μικρό χρηματικό ποσό σε κέρματα, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σφαίρες στο κεφάλι του Δημοσθένους – Τι κατέδειξε η νεκροτομή - Καπέλο και κάλυκες «κλειδιά» για τους δράστες

Σφαίρες στο κεφάλι του Δημοσθένους – Τι κατέδειξε η νεκροτομή - Καπέλο και κάλυκες «κλειδιά» για τους δράστες

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα από τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το πρωί της Παρασκευής στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE