Ελεύθερα τέσσερα άτομα για την υπόθεση παράνομης εργοδότησης στην Πάφο

Ελεύθερα τέσσερα άτομα  για την υπόθεση παράνομης εργοδότησης στην Πάφο

Ελεύθεροι αφέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 15/6 τέσσερα άτομα που είχαν συλληφθεί σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εργοδότησης αλλοδαπών.

Οι τέσσερις δεν κατηγορήθηκαν στο παρόν στάδιο εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του Γραφείου Εξευρέσεως Αλλοδαπών, ηλικίας 58 ετών, δύο γυναίκες υπάλληλους του γραφείου, ηλικίας 36 και 28 ετών, και ένα ιατρό, ηλικίας 68 ετών.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί ακόμη τέσσερα πρόσωπα, τα οποία επίσης αφέθηκαν ελεύθερα εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων.

Πρόκειται για έναν 80χρονο φίλο του παραπονούμενου που κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, ο οποίος συνεργάζονταν με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Αλλοδαπών, τον κοινοτάρχη της Ενορίας Απόστολου Πέτρου και ένα πιστοποιών υπάλληλο ηλικίας 56 ετών.

Επίσης για την υπόθεση είχαν συλληφθεί ένας 51χρονος ιατρός και ένα πρόσωπο 46 ετών από τη Σρι Λάνκα.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ενώ καταθέσεις λήφθηκαν από το φιλικό και εργασιακό περιβάλλον των υπόπτων καθώς επίσης και από πρόσωπα τα στοιχεία των οποίων εντοπίζονται σε διάφορα έγγραφα. Επίσης αναμένονται τα αποτελέσματα των γραφολογικών εξετάσεων.

Τα υπό διερεύνηση αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι ύποπτοι είναι αυτά της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, της πλαστογραφίας, της κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων, της εξασφάλισης εγγράφων με ψευδείς παραστάσεις και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, δόλο και κατάχρηση εμπιστοσύνης από δημόσιο λειτουργό και κατάχρηση εξουσίας.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στην Πάφο μεταξύ των ετών 2014- 2016.


ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE