ΡΙΚ: «Δωρεάν κρουαζιέρα θα σε πάω» - Πράματα και θάματα εντόπισε ο Ελεγκτής

ΡΙΚ: «Δωρεάν κρουαζιέρα θα σε πάω» - Πράματα και θάματα εντόπισε ο Ελεγκτής

Χέρι και στο ΡΙΚ βάζει η έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για τις κρουαζιέρες που διοργανώνει ο σταθμός.

Συγκεκριμένα αυτό που τίθεται στην έκθεση είναι η αναγκαιότητα των κρουαζιέρων που διοργανώνει το ΡΙΚ. Δηλαδή ποιο το κέρδος και ποιο το κόστος των εν λόγω ταξιδιών και ποιο σκοπό εξυπηρετούν.

Ο Γενικός Ελεγκτής σύμφωνα με δημοσίευμα του Φιλελευθέρου, διαπιστώνει επίσης, ότι στις συγκεκριμένες κρουαζιέρες ταξιδεύει δωρεάν μεγάλος αριθμός υπαλλήλων του Κρατικού Ιδρύματος. Όπως σημειώνει «θεωρούμε τον αριθμό του προσωπικού που συμμετείχε στις κρουαζιέρες υπερβολικό» κάνοντας λόγο για 24 άτομα στην πρώτη και 18 στη δεύτερη.

Ο ενδεδειγμένος αριθμός όπως υποδεικνύει ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, δεν πρέπει να ξεπερνά τα 5-6 άτομα. 

Διαβάστε επίσης: Δίνει στον Οδυσσέα πλήρη πρόσβαση στα περιουσιακά του στοιχεία το ζεύγος Πυρίλλη! – ΕΓΓΡΑΦΑ

Διαβάστε επίσης: Ο Οδυσσέας βάζει χέρι στον Κουτσοκούμνη – «Η ΚΟΠ έχει την ευχέρεια»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE