ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΓΕΡΙΟΥ: Απεβίωσε 50χρονη – Στο Νοσοκομείο η μάνα με τον 13χρονο γιο της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΓΕΡΙΟΥ: Απεβίωσε 50χρονη – Στο Νοσοκομείο η μάνα με τον 13χρονο γιο της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγική είδηση επεφύλασσε η μέρα. Γυναίκα ηλικίας περίπου 50 ετών έχασε τη ζωή της, ενώ κινδύνευσε άμεσα άλλη γυναίκα με τον 13χρονο γιο της…

Μάνα και γιος μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μητέρα και ο γιος της είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία το κακό έγινε γύρω στις 16:00 (16/06) όταν δύο οχήματα μάρκας Toyota Corolla και Suzuki Swift συγκρούστηκαν μετωπικά κοντά στο ειδικό σχολείο Ευαγγελισμός στο Γέρι.

Έγινε αποπαγίδευση δύο γυναικών οδηγών με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, η μία σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Στο ένα όχημα βρισκόταν ακόμα ένας 13χρονος ο οποίος αποπαγιδεύτηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σημειώνεται πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία πήρε μήνυμα γύρω στις 16:14, για παροχή βοήθειας σε παγιδευμένο τραυματία μετά από τροχαία σύγκρουση στον δρόμο Αθαλάσσας – Γερίου στην Λευκωσία.

Aνταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από τον Σταθμό Ακροπόλεως και η ώρα 16.31 το επεισόδιο τέθηκε υπό έλεγχο.

Διαβάστε ακόμη: ΕΚΤΑΚΤΟ: Θανατηφόρο τροχαίο στη Λευκωσία! Έσβησε στην άσφαλτο γυναίκα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE