ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν θα πιστεύετε με ποιο τρόπο άνοιξαν την πόρτα πολυκατοικίας διαρρήκτες!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν θα πιστεύετε με ποιο τρόπο άνοιξαν την πόρτα πολυκατοικίας διαρρήκτες!

Νέο τρόπο βρήκαν οι διαρρήκτες για να κλέβουν διαμερίσματα στη Επαρχία Λεμεσού.

Στο ΤΑΕ Λεμεσού έχει καταγγελθεί την Πέμπτη (16/06) από Ρώσο τουρίστα πως μεταξύ των ωρών 11:15 μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμα του που βρίσκεται σε πολυκατοικία στην Αμαθούντα.

Οι διαρρήκτες εισήλθαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο και άρπαξαν από αυτό τρία ρολόγια αξίας 100 χιλιάδων ευρώ καθώς και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι άγνωστοι διαρρήκτες φέρεται να εισήλθαν εντός της πολυκατοικίας αφού άνοιξαν την πόρτα της εισόδου με πλαστική κάρτα (τύπου visa).

Η συνολική αξία των κλοπιμαίων αγγίζει τις 112 χιλιάδες ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE