ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήρε φωτιά βενζινάδικο και μοτοσικλέτα – Πρόλαβε τα χειρότερα η Πυροσβεστική

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήρε φωτιά βενζινάδικο και μοτοσικλέτα – Πρόλαβε τα χειρότερα η Πυροσβεστική

Γλύτωσε τα χειρότερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ενημέρωση που τύχαμε από την Πυροσβεστική, γύρω στις 20:00 το βραδύ της Πέμπτης (16/06) λήφθηκε πληροφορία για μοτοσικλέτα που πήρε φωτιά την στιγμή που ο ιδιοκτήτης της έβαζε καύσιμα σε πρατήριο καυσίμων στη Λεμεσό.

Αμέσως μετέβηκε η Πυροσβεστική όπου γλίτωσε τα χειρότερα, ενώ από την φωτιά καταστράφηκε η αντλία του πρατηρίου καθώς και η μοτοσικλέτα νεαρού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE