Λατσιά: 38χρονος αυνανιζόταν και επισκεπτόταν γυμνός το δωμάτιο 13χρονης οικογενειακής φίλης

Λατσιά: 38χρονος αυνανιζόταν και επισκεπτόταν γυμνός το δωμάτιο 13χρονης οικογενειακής φίλης

Υπό 8αμηερη κράτηση τέθηκε 38χρονος ο οποίος κατηγορείται για αδίκημα που αφορά την πρόκληση παιδιών να γίνουν μάρτυρες σεξουαλικών πράξεων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» τα γεγονότα έχουν ως εξής:

Ο 38χρονος είχε στενές φιλικές σχέσεις με οικογένεια στα Λατσιά. Ο ίδιος επισκεπτόταν το σπίτι για οικοδομικές εργασίες αναπτύσσοντας έτσι και πιο διαπροσωπικές σχέσεις με την οικογένεια ενώ κάποια βράδια διέμενε στην συγκεκριμένη οικία.

Ο ύποπτος φέρεται όμως να είχε στο μυαλό του και άλλα πράγματα πέραν από τις εργασίες που εκτελούσε αφού μπαινοέβγαινε ανενόχλητος στο σπίτι παρουσία της 13χρονης θυγατέρας της οικογένειας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία ο 38χρονος καθόταν στο σαλόνι του σπιτιού και ενώ στην αυλή η 13χρονη έπαιζε με μια συμμαθήτρια της, αυτός παρακολουθούσε πορνογραφικό υλικό σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και αυνανιζόταν.

Το ένα κορίτσι τον είδε από το παράθυρο και έντρομη έτρεξε σε υπεραγορά της γειτονιάς τηλεφωνώντας στην οικογένεια της ζητώντας βοήθεια. Έτσι, η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία αρχίζοντας την διερεύνηση. Ξετυλίγοντας το κουβάρι η Αστυνομία  έφτασε στο συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος «εμπιστοσύνης» που διανυκτέρευσε στο σπίτι τους τα βράδια επισκεπτόταν γυμνός το δωμάτιο του 13χρονου κοριτσιού και αυνανιζόταν. Όταν γινόταν αντιληπτός αποχωρούσε.

Η αστυνομία τον συνέλαβε και την Πέμπτη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE