Ηχηρές αποχωρήσεις από τη δημοφιλέστερη Κυπριακή σειρά! Φεύγουν 5 ηθοποιοί

Ηχηρές αποχωρήσεις από τη δημοφιλέστερη Κυπριακή σειρά! Φεύγουν 5 ηθοποιοί

Ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές στα τέλη του 2015 και κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να αναρριχηθεί στην 1η θέση του πίνακα της AGB στην Κύπρο.

Ο λόγος για την σειρά «Δίδυμα Φεγγάρια» η οποία χαρακτηρίζεται ως απόλυτα επιτυχημένη, παίρνοντας παράλληλα και το «εισιτήριο» για νέο κύκλο επεισοδίων. Ένα κύκλο όμως που δεν θα ξαναδούμε όχι ένα, όχι δυο, αλλά 5 ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν.

Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό Tv Capuccino Aσήμης Αλεξίου (Μπρούνο), Τζίνα Ματθαίου(Κατερίνα), Ελευθερία Ελευθερίου(Εύα). Σώτος Σταυράκης (Μιχάλης) και Χριστόφορος Χριστοφόρου (Απόστολος) δεν θα συνεχίσουν στη σειρά με κάποιους να έχουν happy end και άλλους να βρίσκονται αντιμέτωποι με τις πράξεις του παρελθόντος τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Φυτιρής: Αυτές είναι οι τρεις επιλογές που δίνει στην Annie Alexoui για να τερματιστεί το «σήριαλ»

Φυτιρής: Αυτές είναι οι τρεις επιλογές που δίνει στην Annie Alexoui για να τερματιστεί το «σήριαλ»

Τρεις συγκεκριμένες επιλογές για την υποβολή κατάθεσης και στοιχείων έχει στη διάθεσή της η Ιωάννα Φωτίου (Annie Alexoui), δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κώστας Φυτιρής, ο οποίος τόνισε ότι στόχος είναι να προχωρήσει η διερεύνηση και «να μην γίνεται σήριαλ» μια υπόθεση, που απασχολεί την κοινωνία.