Επτά νεκροί από βομβαρδισμό στο Χαλέπι της Συρίας

Επτά νεκροί από βομβαρδισμό στο Χαλέπι της Συρίας

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 40 τραυματίστηκαν από βομβαρδισμό που εξαπέλυσαν οι αντάρτες σε γειτονιά που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Κούρδων πολιτοφυλάκων (YPG) στο Χαλέπι, σήμερα τα ξημερώματα, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που έχει την έδρα του στη Βρετανία.

Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στο Χαλέπι, μετά από την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων για την επίλυση της αιματηρής κρίσης στη Συρία, τον Απρίλιο.

Ο στρατός της Συρίας επιδιώκει να καταλάβει την πόλη, τμήματα της οποία ελέγχονται από τις συριακές, αλλά και τις ανταρτικές δυνάμεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE