Μακρόν: Το Brexit θα κάνει τη Βρετανία μια μικρή χώρα

Μακρόν: Το Brexit θα κάνει τη Βρετανία μια μικρή χώρα

Την επόμενη εβδομάδα το δημοψήφισμα που θα κρίνει την παραμονή ή όχι της χώρας στην ΕΕ

Ενδεχόμενη έξοδος της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα την καταστήσει μια μικρή χώρα στα σύνορα της Ευρώπης, προειδοποίησε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Εμανουέλ Μακρόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Le Monde» ενώ, σύμφωνα με τον ίδιο, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 28 Ιουνίου θα πρέπει να στείλει «συγκεκριμένο μήνυμα και χρονοδιάγραμμα» στη Βρετανία σε περίπτωση Brexit.

Τόνισε επίσης πως ενδεχόμενη έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ θα σημαίνει ότι η το Λονδίνο θα πρέπει να συνεισφέρει οικονομικά, αν θέλει να έχει πρόσβαση στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα χέρια της Κυβέρνησης η έκθεση της ATF για την πυρκαγιά – Θα δημοσιοποιηθεί μετά την επεξεργασία

Στα χέρια της Κυβέρνησης η έκθεση της ATF για την πυρκαγιά – Θα δημοσιοποιηθεί μετά την επεξεργασία

Την έκθεση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αλκοόλ, Καπνού, Πυροβόλων Όπλων και Εκρηκτικών (ATF) του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών παρέλαβε η Κυβέρνηση, σε σχέση με τα γεγονότα της πρόσφατης μεγάλης πυρκαγιάς στην Ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE