Πτώμα εντοπίστηκε να επιπλέει στην θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου

Πτώμα εντοπίστηκε να επιπλέει στην θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου

Νεκρός 70χρονος Βρετανός στην θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου

Εβδομηντάχρονος εντοπίστηκε να επιπλέει νεκρός στην θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου.

Πρόκειται για 70χρονο από την Βρετανία ο οποίος είχε αφιχθεί στην Κύπρο πριν από λίγες μέρες για ολιγοήμερες διακοπές με την σύζυγο του.

Ο 70χρονος αφού ανασύρθηκε από την θάλασσα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του.

Σύμφωνα με την γυναίκα του ο σύζυγος της αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. 

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 70χρονου αναμένεται να διαγνωστούν μετά την διενέργεια της νενομισμένης νεκροψίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE