ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται ο καύσωνας! Θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Συνεχίζεται ο καύσωνας! Θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Ασθενής εποχική χαµηλή πίεση και θερµή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και από το µεσηµέρι στα δυτικά παράλια νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα δυτικά και βόρεια παράλια γύρω στους 37 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και τοπικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος και θερµός και η θερµοκρασία αναµένεται να σηµειώσει µικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top