ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποφασίζει για τις προαγωγές αστυνομικών, αξιωματικός με ποινική υπόθεση σε βάρος του!

Αποφασίζει για τις προαγωγές αστυνομικών, αξιωματικός με ποινική υπόθεση σε βάρος του!

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις της Αστυνομίας μετά από τον διορισμό συγκεκριμένου αξιωματικού στο συμβούλιο κρίσεως.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Έντονες αντιδράσεις κυριαρχούν τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις της Αστυνομίας σε ό,τι αφορά τον διορισμό Ανώτερου Αξιωματικού στο συμβούλιο κρίσεως της Αστυνομίας το οποίο θα επανεξετάσει τις προαγωγές των λοχίων μέχρι τους ανώτερους υπαστυνόμους Α’ που ακύρωσε τον Ανώτατο Δικαστήριο τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, το συμβούλιο κρίσεως απαρτίζεται από τρία άτομα.

Στην τριμελή επιτροπή συμμετέχει ο Υπαρχηγός, ο αστυνόμος Α΄ από το τμήμα Α’ προσωπικού αλλά και ανώτερος αστυνόμος εναντίον του οποίου εκκρεμούν ποινικά και πειθαρχικά αδικήματα για υπόθεση κατοχής αρχαιοτήτων.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Γενικός Εισαγγελέας έδωςε οδηγήσεις να καταχωρηθεί ενώπιον Δικαστηρίου, η υπόθεση εναντίον του συγκεκριμένου ανωτέρου αστυνόμου.

Για τον συγκεκριμένο αξιωματικό της Αστυνομίας, προκύπτουν ποινικά και πειθαρχικά αδικήματα εναντίον του ιδίου αλλά και της συζύγου του για κατοχή αρχαιοτήτων χωρίς άδεια, ενώ αναμένεται να βρεθεί πολύ σύντομα στο ειδώλιο του κατηγορουμένου.

Να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος ανώτερος αξιωματικός πιάστηκε στην «φάκα» στις αρχές του 2014 όταν μέλη του ΤΑΕ Πάφου συνέλαβαν 36χρονο διαρρηκτή ο οποίος είχε στην κατοχή του μεγάλης αξίας αρχαιότητες.

Σε ανάκριση του ο 36χρονος υπέδειξε το εξοχικό το οποίο έκλεψε τις αρχαιότητες, με ιδιοκτήτη τον ανώτερο αστυνόμο και τη σύζυγό του.

Το σκανδαλώδες στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός ο΄τι απο την στιγμή που εκκρεμεί εναντίον του ποινική και πειθαρχική υπόθεση, ο ίδιος συμμετέχει στο συμβούλιο κρίσεως της Αστυνομίας ώστε να κρίνει ποιοι λοχίες αλλά και αστυνόμοι θα πάρουν προαγωγές.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top