LIFESTYLE

Η Άννα Βίσση στην Κύπρο για φιλανθρωπικό σκοπό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Άννα Βίσση στην Κύπρο για φιλανθρωπικό σκοπό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την περασμένη Τετάρτη (15/6), η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε στην Κύπρο προκειμένου να παραβρεθεί στο Α’ και Β’ Δημοτικό σχολείο Καϊμακλίου στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαγειρεύω και προσφέρω» του Ιδρύματος Σοφία για τα παιδιά, σύμφωνα με το περιοδικό Down Town.

Ντυμένη casual και φορώντας ένα ψάθινο καπέλο, η δημοφιλής τραγουδίστρια μπήκε στις τάξεις, τραγούδησε και χόρεψε με τα παιδιά, ενώ δεν τους χάλασε χατίρι να υπογράψει και αυτόγραφα.

Επίσης, δεν δίστασε να φορέσει μια από τις χαρακτηριστικές ποδιές του ιδρύματος και να μπει στη κουζίνα του ολοήμερου σχολείου και στη συνέχεια να σερβίρει και φαγητό στα παιδιά, δείχνοντας να το απολαμβάνει.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έδωσε ραντεβού για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, για δυο συναυλίες που θα δώσει στο νησί, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Σοφία για τα παιδιά, μαζί με έναν καλεσμένο έκπληξη.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top