Άρχισε διαδικτυακός έρανος για την αναδάσωση της Κύπρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άρχισε διαδικτυακός έρανος για την αναδάσωση της Κύπρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σχεδόν 15 χιλιάδες τετραγωνικά εκτάρια έχουν καεί από την πυρκαγιά των τελευταίων ημερών.

Του Έκτορα Γεωργίου

Η φυσική αναγέννηση των καμένων εκτάσεων είναι αδύνατη και θα χρειαστεί μισό αιώνα. έτσι λοιπόν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας  www.generosity.com έχουν αρχίσει έρανο ώστε να μαζευτούν χρήματα για την αναδάσωση. 

Συγκεκριμένα η εν λόγω σελίδα άρχισε την εκστρατεία την Δευτέρα 20/6, και έχει θέσει ως στόχο να μαζευτούν 1 εκατομμύριο δολάρια. 

Μέχρι στιγμή έχουν συνεισφέρει 13 άτομα, συγκεντρώνοντας το ποσό των 428 δολαρίων. 

Τέλος να αναφέρουμε ότι η ιστοσελίδα www.generosity.com είναι γνωστή για τους διαδικτυακούς εράνους που κάνει.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE