ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To συγκλονιστικό ξέσπασμα δασοπυροσβέστη: «Ο Αντρέας Σοφοκλέους με πήρε την Κυριακή τηλέφωνο…»! Πολύ σοβαρές οι καταγγελίες του!

To συγκλονιστικό ξέσπασμα δασοπυροσβέστη: «Ο Αντρέας Σοφοκλέους με πήρε την Κυριακή τηλέφωνο…»! Πολύ σοβαρές οι καταγγελίες του!

Με όλα αυτά που ακούει εδώ και δυο μέρες δεν άντεξε άλλο και επικοινώνησε με την εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» για να κάνει μια κατάθεση ψυχής που συγκλόνισε, είμαστε σίγουροι, το τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε επίσης: Έβαλε τα κλάματα κάτοικος από τα Σπήλια: «Να βοηθήσει ο Θεός και ο Άγιος Αντώνιος! Τι να σας πω άλλο, δεν αντέχω»

 Ο Μάκης, μόνιμος δασοπυροσβέστης από το 2009 ανέφερε στην Γωγώ Αλεξανδρινού και τον Χρίστο Χαραλάμπους ότι κάποιοι από τους συνάδελφους του εργάζονται εδώ και 30 ώρες ασταμάτητα, παλεύοντας με τις φλόγες, ενώ όλοι αυτοί οι πολιτικοί που βγήκαν να κατηγορήσουν τους πυροσβέστες είναι αυτοί που άφησαν το σώμα με μειωμένο προσωπικό.

Απάντησε παράλληλα ότι με μισθό 950 ευρώ τον Χειμώνα και 1200 το καλοκαίρι, καθώς και με ελλειπή μέσα και δυναμικό , αυτός και οι συνάδελφοι του δίνουν τα πάντα ώστε η μεγάλη αυτή καταστροφή να περιοριστεί

Ανέφερε μάλιστα ότι γνώριζε τον Αντρέα Σοφοκλέους ο οποίος και επικοινώνησε μαζί του το απόγευμα της Κυριακής και του είπε να προσέχει εκεί που πάει, με τον άτυχο δασοπυροσβέστη την επόμενη μέρα να χάνει τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

Κατήγγειλε παράλληλα ότι τους έκοψαν τις περιπολίες για να μην καταναλώνουν καύσιμα, κάτι το οποίο αν ισχύει είναι απαράδεκτο.

Διαβάστε επίσης: Ο Θεός να βάλει το χέρι του! Θα προσευχηθούν στη Γαλάτα για να κατασβεστούν οι πυρκαγιές

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απαγόρευση κινητών: Πώς θα εφαρμοστεί και ποιες είναι οι ποινές - Όσα δήλωσε η Υπουργός Παιδείας στο «Τ»

«Σαν την Κύπρο εν έσχει»: «Πέταξαν» τα έσοδα από τον τουρισμό – Αυτές οι αγορές ξόδεψαν τα περισσότερα – Πίνακες

Στο Νοσοκομείο 29χρονος μετά από συμπλοκή: Εντοπίστηκε σε δρόμο με τραύμα στην πλάτη - Άφαντος ο δράστης

Δυο ανήλικοι πίσω από την πυρκαγία στην Τριμίκλινη - «Έπαιζαν» με πυροτεχνήματα

Xρήστος Μάστορας: Δείτε τον να χορεύει στο TikTok με την αδερφή του - Βίντεο



Ξεκινούν δεύτερο κύκλο ενδοσκόπησης τα κόμματα - Από τον προβληματισμό στις αποφάσεις

Ξεκινούν δεύτερο κύκλο ενδοσκόπησης τα κόμματα - Από τον προβληματισμό στις αποφάσεις

Στη δίνη έντονου προβληματισμού βρίσκονται τα κόμματα τα οποία μετά τον πρώτο απολογισμό για το αποτέλεσμα των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου, συνεχίζουν την ενδοσκόπηση και την ανάλυση, με στόχο τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top