ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταβαίνει στη περιοχή Σολέας ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας

Μεταβαίνει στη περιοχή Σολέας ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας

Στη περιοχή Σολέας στην οποία μαίνεται για τέταρτη μέρα σήμερα μεγάλη πυρκαγιά, μεταβαίνει το μεσημέρι ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, συνοδευόμενος από εθελοντές.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος «το πρωί έχουμε αποστείλει στην περιοχή Σολέας το πυροσβεστικό όχημα που διαθέτει ο Δήμος για να συνδράμει στις προσπάθειες για κατάσβεση της πυρκαγιάς».

Πρόσθεσε ότι «επικοινωνήσαμε με Κοινοτάρχες της περιοχής Σολέας οι οποίοι ενδεχομένως χρειάζονται οποιαδήποτε βοήθεια για κατάσβεση της πυρκαγιάς και γύρω στη μία το μεσημέρι μια ομάδα εθελοντών από το Δήμο Αγίας Νάπας μαζί με τον Δήμαρχο θα μεταβούμε στα Καννάβια και την Ευρύχου».
 
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Καρούσος είπε ότι «χθες το απόγευμα ένας δημότης ζήτησε να μεταβεί στην περιοχή ως εθελοντής. Ο Δήμος Αγίας Νάπας έδωσε κάθε βοήθεια και υποστήριξη στον εθελοντή, ενώ σήμερα το πρωί μαζί με το πυροσβεστικό όχημα μετέβησαν και άλλοι εθελοντές».
 
Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος «οι Κοινοτάρχες της περιοχής ζήτησαν βοήθεια ώστε οι εθελοντές να μπορούν να σβήσουν μικρές εστίες φωτιάς προκειμένου να μην γίνει αναζωπύρωση και να εξελιχθούν σε μεγάλη πυρκαγιά».
 
Ο Δήμος Αγίας Νάπας κατέληξε ο Γιάννης Καρούσος «είναι έτοιμος να παράσχει οποιαδήποτε στιγμή, οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί η περιοχή της Σολέας για να σβήσει η φωτιά η οποία έχει καταστρέψει τον καταπράσινο πνεύμονα της Κύπρου μας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

100χρονη εξακολουθεί να εργάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα και αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από τη μακροζωία της

Αεροσυνοδός αποκάλυψε το λόγο που δεν πρέπει να φοράτε κοντομάνικο μπλουζάκι στο αεροπλάνο

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

Βιασμός 19χρονης στη Χλώρακα: Συνελήφθη ο 26χρονος που καταζητείτο

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο - Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της

Σε καυγά εξελίχθηκε τροχαίο στην Πάφο - Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σμίλα στο κεφάλι



Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, θα έχει το απόγευμα της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top